KOCAELİ / KARTEPE - Pirelli Anadolu Lisesi

Nis

Sınav Kaygısı ile ilgili öğrencilerimize  pedagog Enise ARIGÜN Hanım tarafından seminer sunusu yapıldı, ayrıca katkılarından dolayı Köseköy Nazım Demirci Kütüphanesi personeli Fatma ve Meltem Hanımlara  pedagog Enise Hanıma teşekkür ederiz.

Mrt

Teknoloji Bağımlılığı Ebeveyn Rehberi, teknolojik cihazların güvenli ve verimli kullanımıyla ilgili çocuklarına rehberlik etmek isteyen ebeveynlere yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Deprem, Bina Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi Değerler Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu “YEŞİL OKUL YEŞİL SINIF “ projesi kapsamında okulumuzun bahçesinin ağaçlandırılması ve yeşillendirimesi gerçekleştirilmiştir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kartepe Kaymakamımız Sayın Hasan ÖZTÜRK ve Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat DİLEK okulumuzu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettiler. Ziyaretleriyle bizleri onurlandırmışlardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Pirelli Anadolu Lisesi Kariyer Günleri kapsamında “Yazılım Mühendisliği” ve “Bilgisayar Mühendisliği” meslekleri için Konuşmacılar Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Gülüzar ÇİT ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgisayar Yüksek Mühendisi Hüseyin ÇİT katılımlarıyla öğrencilerimizle buluşmuştur.

Yazılım mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği hakkında öğrencelerimizin soruları konuşmacılar tarafından cevaplanmış olup güzel bir sohbet ortamında bilgi alışverişi yapılmıştır.

Pirelli Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Murtaza İSOT konuşmacılara teşekkür ederek paneli sonlandırmıştır.

Ara

Pirelli Anadolu Lisesi öğrencileri özenle hazırlamış oldukları "Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası" programını sundular. Bu anlamlı program için emeklerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun 12. sınıf öğrencileri, Üniversitesi Tanıtım Günleri kapsamında Kocaeli Üniversitesini ziyaret etti. Kocaeli Üniversitesi fakülteleri ve bölümleri hakkında kapsamlı bilgi edinen öğrencilerimiz geziden memnun ayrıldılar. Öğrencilerimizi misafir edip ilgilenen ve ulaşım konusunda emeği olan herkese ve tüm süreci düzenleyen görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Geçtiğimiz haftalarda LÖSEV için düzenlenen bağış kampanyası sonrasında LÖSEV'İn gönderdiği teşekkürler plaketini Okul Müdürümüz Sayın Murtaza İSOT, öğretmenlerimiz Halime Arzu Bayram ve Şükran Yılmaz, tüm öğrenciler ve öğretmenlerimiz adına aldılar.

Kas

Tüm öğretmenlerimizle Öğretmenler Gününü kutladık. Bu güzel kutlamada emekleri olan Okul Aile Birliğimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Fedakarca nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimize sonsuz saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

Kas

Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat DİLEK’i makanında ziyaret ettik ev sahipliği için teşekkür ederiz.

Kas

Kartepe Belediye Başkanımız Sayın Mustafa KOCAMAN’ı makanında ziyaret ettik ev sahipliği için teşekkür ederiz.

Ekm

30 ekim tatili nedeni ile sınav programımız yeniden düzenlenmiştir.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat DİLEK ve şube müdürümüz Şükrü ŞAHİN okulumuza ziyarette bulundular. Okul müdürümüzü yeni görevi için tebrik ettiler ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılı için iyi dileklerde bulundular. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.